Det er viktig med et variert kosthold og derfor kan jeg ikke servere lungemos til middag hver dag. Synd, men sånn er det. Derfor blir det ikke i dag en oppskrift på lungemosmiddag, men oppskrift på tilbehør til den retten jeg kommer til å presentere her i morgen.
Kryddersmør er enkelt, det bare tar litt tid før det er klart. Først må du passe på at smøret er mykt, du må altså ha smøret i romteperatur en stund før du kan putte i ingrediensene. Du må også beregne litt tid etterpå for smøret må inn i kjøleskapet for å stivne igjen. Jeg tok ut smøret på morgenen. Blandet alle ingrediensene til lunsj og spiste det til middag. Kjekt å være hjemme i permisjon :-)
Jeg har ingen fast oppskrift på kryddersmør. Jeg slenger i det jeg tilfeldigvis har i huset. Denne gangen ble det slik:
Ca 100 g ekte smør
1 hvitløksfedd
1/4 rød chili
5 soltørkede tomater
5 sorte oliven
Alt ble finhakket før jeg blandet det i smøret. Ferdig blandet så la jeg det på er bakepapir og formet smøret til en pølse. Jeg pakket "pølsa" inn i bakepapiret før jeg la det inn i kjøleskapet.
Vær kreativ og lag din helt egen utgave. Det er perfekt nå i grillsesongen!
Jeg ser jeg kan jobbe litt med presentasjonen. Pølsa ble litt skakk og rar gitt... Men smaken var utmerket!
Smøret blir altså servert til morgendagens lungemosmiddag. Klarer du å tippe hva det er? Legg igjen ditt tips i kommentarfeltet :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar